Bereiding
- Pel de ui en snijd klein.
-
Maak de paddenstoelen schoon en snijd klein.
-
Was de peterselie en snijd het klein.
-
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Bak de ui in de olie glazig.
-
Voeg het tartaar toe en bak rul en gaar.
-
Bak de tomatenpuree kort mee.
-
Voeg de paddenstoelen en de bosui toe en bak in een paar minuten gaar.
-
Meng er de melk door en breng smaak met peper en wat tijm.
-
Giet de macaroni af en meng de saus erdoor. Voeg eventueel wat extra melk of een scheutje water toe.
- Strooi de peterselie erover.
Variaties
Vervang het tartaar door vegetarisch gehakt of linzen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.