Bereiding
- Kook de macaroni in volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de groente schoon. Snijd de bosui in ringen, de radijs in vieren en de champignons doormidden. Scheur de sla in stukken.
-
Klop een dressing van de slasaus met de yoghurt en wat peper.
- Laat de tofu uitlekken en snijd in blokjes. Bestrooi met peper.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de tofu. Bak de bosui mee.
-
Voeg de champignons toe en bak op een lage stand enkele minuten mee.
-
Maak een salade van de sla, radijs en dressing.
-
Roer de zuivelspread door de champignons. Breng op smaak met wat tijm.
-
Schep het champignon-tofumengsel door de macaroni en strooi de cashewnoten erover.
- Serveer de salade erbij.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt in een bakje met water maximaal 2 dagen in de koelkast. Vries eventueel in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar.
Ook lekker is een groentestoofpot met tofu!