Bereiding
            
                - Kook de macaroni in volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
- 
Maak de bosui en champignons schoon. Snijd de bosui in ringen en de champignons in stukjes.
- 
Laat de tofu uitlekken, snijd in blokjes en bestrooi met peper.
- 
Hak de cashewnoten grof.
- 
Verwarm de margarine en bak hierin de tofu lichtbruin. Bak het wit van de bosui mee.
- 
Voeg de champignons toe en bak op een lage stand enkele minuten mee.  
- 
Roer de zuivelspread door de champignons. Breng op smaak met tijm en peper.
- 
Schep het champignon-tofumengsel door de macaroni. Garneer met de noten en het groen van de bosui.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.