Bereiding
- Snijd de kipfilet in blokjes.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de kip bruin. Strooi er wat peper en paprikapoeder over.
-
Plet met een houten lepel de jeneverbessen.
-
Voeg de jeneverbessen, royaal munt en rozemarijn, de tomatenblokjes en de bouillon toe aan de kip. Breng dit aan de kook en stoof het vlees 10 minuten.
-
Kook de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
-
Warm de grill voor.
-
Schep in een ovenvaste schaal de helft van de macaroni met daarop het kipmengsel.
-
Verdeel de rest van de macaroni er over.
-
Meng de fijngemaakte beschuit met de kaas en strooi dit over de macaroni.
-
Laat het gerecht onder de hete grill lichtbruin kleuren.
-
Maak de rauwkost aan met de olijfolie en wat azijn en geef de salade erbij.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.