Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Maak de citroen schoon en snijd kleine reepjes van de schil. Snijd van de helft van de citroen het vruchtvlees in stukjes. Pers de andere helft uit.
-
Was de komkommer en schaaf in dunne plakken. Maak er met citroensap en wat peper een salade van.
-
Maak de bosuien en paprika schoon. Snijd de bosuien in ringetjes en de paprika in blokjes.
-
Snijd de vis in blokjes en bestrooi met wat peper.
-
Verwarm de helft van de margarine in een pan en bak hierin de vis zacht. Voeg de paprika, reepjes citroenschil, de stukjes citroen en de helft van de bosui toe en stoof de vis in 8 minuten gaar.
-
Fruit de rest van de bosui en peper in de rest van de margarine.
-
Stoof de doperwten een minuut mee en schep de rijst erdoor.
- Serveer de gestoofde vis met de komkommersalade.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Bosuien:
Bewaar bosuien maximaal 1 week in de koelkast.
Gebruik de rest van de bosuien op brood, door de soep of in een tortilla.