Bereiding
- Snijd het vruchtvlees van de meloen uit de schil en pureer met de helft van de yoghurt met een staafmixer of in een keukenmachine glad.
- Breng de puree op smaak met een beetje citroensap.
-
Was de druiven, halveer ze en verwijder eventuele pitjes.
-
Schenk de meloenpuree in schaaltjes en garneer met de rest van de yoghurt en druiven.
Extra informatie
Probeer ook eens ander fruit, zoals een combinatie van mango en aardbei.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Meloen:
Bewaar
de rest van de meloen in een afgesloten bakje of wikkel in plasticfolie maximaal
3 dagen in de koelkast. Maak van de rest van de meloen een fruitsalade, zoals deze salade met munt of eet met yoghurt en muesli als het ontbijt.