Bereiding
- Maak de knoflook en peper schoon. Snijd de knoflook fijn en snijd de peper in ringetjes.
-
Meng de knoflook, peper, citroenschil en de helft van de olie door de garnalen. Laat dit 15 minuten in de koelkast marineren en de garnalen langzaam ontdooien.
-
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui klein, de prei in ringen en de champignons in plakjes.
-
Verwarm de rest van de olie en roerbak hierin de ui en prei in een paar minuten gaar.
-
Roerbak de champignons kort mee.
-
Voeg de uitgelekte mie toe.
-
Roerbak de garnalen in een aparte pan in een paar minuten gaar. Schep de garnalen op de mie.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.