Bereiding
- Was de limoen,
rasp wat van de schil en pers het sap uit.
-
Maak een marinade van de schil, de helft van het sap, de sojasaus en het gemberpoeder.
-
Snijd de kip in blokjes en was je handen.
- Schep de marinade erdoor en laat dit een half uur afgedekt in de koelkast staan.
-
Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan goudgeel.
-
Maak de groente schoon. Schaaf of snijd de kool fijn, snijd de paprika's in reepjes en de prei in ringen.
- Was de rode peper en snijd in smalle reepjes.
-
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verwarm de olie en bak hierin de kip bruin.
-
Voeg de groente en rode peper toe en bak het geheel in 8 minuten gaar. Pers de knoflook erboven uit.
-
Laat de mie uitlekken en schep dit door het kip-groentemengsel.
- Breng het gerecht op smaak met de vissaus en de rest van het limoensap. Strooi het sesamzaad erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.