Bereiding
            
                - Maak de groente schoon. 
 - 
Snijd de ui in snippers en de wortel in halve plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes. 
 - 
Snijd het stukje peper klein.
 - 
Snijd de vis in blokjes, druppel er wat citroensap over en bestrooi ze met een beetje peper.
 - 
Verwarm de olie en roerbak hierin de ui, de wortel, de broccoli en de Mexicaanse groente enkele minuten. 
 - 
Voeg de zalm toe en roerbak de vis 3 minuten mee. 
 - 
Kook ondertussen de noedels in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
 - 
Roer er de stukjes peper, de zwarte bonensaus en wat water door en laat het gerecht in nog ca. 3 minuten gaar worden. 
 - 
Was de koriander en knip het klein. 
 - 
Laat de noedels uitlekken en schep de noedels en de koriander door het vis-groentemengsel.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.