Bereiding
- Was de peper en halveer. Verwijder uit 1 helft de pitjes, snijd dit stukje in ringetjes en houd die apart.
-
Pureer of snijd de rest van de peper fijn en pers er de helft van de knoflook bovenuit. Roer er de helft van de sojasaus door.
-
Verkruimel de tempé met een vork en meng het peper-knoflookmengsel erdoor.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de prei in smalle ringen, de courgette in halve plakken en snijd de rest van de knoflook klein. Halveer de tomaten.
-
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verwarm de helft van de olie en bak hierin de tempé lichtbruin. Bak het sesamzaad kort mee.
-
Roerbak in de rest van de olie de prei en de courgette.
-
Voeg de tomaten en de rest van de peper toe en smoor de groente verder gaar.
-
Was de kruiden en snijd klein.
-
Warm op het laatst de taugé mee met de groente.
-
Schep er de uitgelekte mie en gebakken tempé door.
- Breng het gerecht op smaak met de kruiden en de rest van de sojasaus.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.