Bereiding
            
                - Was de peper en halveer. Verwijder uit 1 helft de pitjes, snijd dit stukje in ringetjes en houd die apart.
- 
Pureer of snijd de rest van de peper fijn en pers er de helft van de knoflook bovenuit. Roer er de helft van de sojasaus door.
- 
Verkruimel de tempé met een vork en meng het peper-knoflookmengsel erdoor.
- 
Maak de groente schoon.
- 
Snijd de prei in smalle ringen, de courgette in halve plakken en snijd de rest van de knoflook klein. Halveer de tomaten. 
- 
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 
Verwarm de helft van de olie en bak hierin de tempé lichtbruin. Bak het sesamzaad kort mee.
- 
Roerbak in de rest van de olie de prei en de courgette.
- 
Voeg  de tomaten en de rest van de peper toe en smoor de groente verder gaar. 
- 
Was de kruiden en snijd klein.
- 
Warm op het laatst de taugé mee met de groente. 
- 
Schep er de uitgelekte mie en gebakken tempé door. 
- Breng het gerecht op smaak met de kruiden en de rest van de sojasaus.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.