Bereiding
- Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de peper schoon.
- Pel de knoflook.
-
Snijd de helft van de peper in smalle ringen en pers de limoen uit.
-
Pureer de rest van de peper, de knoflook, suiker, sojasaus en het limoensap met een staafmixer of in een keukenmachine tot een kruidige pasta. Voeg eventueel een beetje water toe als de kruidenpasta te dik is.
-
Maak de ui en de paksoi schoon en snijd klein.
-
Was de taugé.
-
Roerbak de ui en paksoi in de helft van de olie.
-
Voeg de kruidenpasta, taugé en mie toe en warm het geheel goed door.
-
Bak de eieren in de rest van de olie en serveer op de mie.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.