Bereiding
- Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui in snippers, de broccoli in stukjes en halveer de peultjes.
-
Verhit de olie en bak hierin het vlees aan alle kanten lichtbruin.
-
Neem het vlees uit de pan en bestrooi het met peper.
- Bak de ui in de wok glazig.
-
Voeg de broccoli en de peultjes met een scheutje water en de zwarte bonensaus toe. Laat de groente in 5-10 minuten gaar worden.
-
Was de taugé in een vergiet.
-
Meng de uitgelekte mie en de taugé door het groentemengsel en warm het geheel goed door.
-
Schep de vleesreepjes erdoor.
Variaties
Vervang de zwarte bonensaus door miso of ketjap manis met minder zout. Gebruik in plaats van runderreepjes tofu- of tempé.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.