Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar. 
- 
Warm de oven voor op 200 °C.
- 
Was de aubergines en snijd ze in dunne plakken. Bak de aubergines in de olie zacht. 
- 
Pel de ui en de knoflook en snijd het klein. 
- 
Bak de tartaar met de ui en knoflook gaar.
- 
Voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus 10 minuten sudderen. Breng de saus op smaak met peper en kaneel.
- 
Snijd de aardappelen in plakken en schik de helft in een ovenvaste schaal. Schep de tartaar-tomatensaus erop. Dek af met de aubergines en daarna de rest van de aardappelen. 
- 
Meng de geraspte kaas met de yoghurt en verdeel dit over de aardappelen. 
- 
Laat de moussaka in de hete oven in 20-30 minuten heet worden en goudgeel kleuren.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.