Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen.
-
Was de groente en snijd ze in stukjes.
-
Maak het stukje peper schoon en snijd het heel fijn.
-
Snijd de kipfilet in blokjes.
-
Verwarm de olie in een braadpan of wok en bak hierin het vlees in een paar minuten gaar en bruin.
-
Voeg de groente zoals ui, prei en kool toe met de specerijen en roerbak dit kort mee. Pers het teentje knoflook er boven uit.
-
Meng de rijst erdoor en laat het gerecht al omscheppend heet worden. Voeg de laatste minuut eventueel taugé toe.
-
Maak de nasi op smaak met een beetje sojasaus.
-
Was de komkommer, halveer hem in de lengte en snijd de helften in smalle repen.
-
Was de selderij of peterselie en knip het klein.
-
Maak de komkommer op smaak met wat azijn en de selderij en serveer bij de nasi.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.