Bereiding
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd de bieflap in dunne reepjes.
-
Maak de groente en specerijen schoon.
-
Snijd de paksoi in repen. Snijd de ui en de knoflook klein
-
Rasp het stukje gember fijn.
-
Snijd de peper in smalle ringen.
-
Hak de koriander klein.
-
Verwarm de helft van de olie en bak hierin het vlees in een paar minuten lichtbruin. Neem het vlees uit de pan.
-
Voeg de rest van de olie toe en fruit hierin de ui, knoflook en gember zacht.
-
Roerbak de paksoi en koriander kort mee.
- Roer de peper en noedels erdoor tot alles is verwarmd.
- Breng op smaak met de vissaus en schep het vlees erdoor.
- Garneer met koriander.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.