Bereiding
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd de bieflap in dunne reepjes.
-
Maak de groente en specerijen schoon.
-
Snijd de paksoi in repen. Snijd de ui en de knoflook klein
-
Rasp het stukje gember fijn.
-
Snijd de peper in smalle ringen.
-
Hak de koriander klein.
-
Verwarm de helft van de olie en bak hierin het vlees in een paar minuten lichtbruin. Neem het vlees uit de pan.
-
Voeg de rest van de olie toe en fruit hierin de ui, knoflook en gember zacht.
-
Roerbak de paksoi en koriander kort mee.
- Roer de peper en noedels erdoor tot alles is verwarmd.
- Breng op smaak met de vissaus en schep het vlees erdoor.
- Garneer met koriander.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Gember:
Koop een groot stuk gember. Schil de gember, snijd in plakjes of rasp. Verpak in kleine porties en vries in. Bewaar geraspte gember maximaal 12 maanden in de diepvries. Gebruik de rest van de rode peper en een stuk gember ook eens in dit verrassende groentegerecht.