Bereiding
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Pel de sjalotten en snijd in parten.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Was de witte kool en taugé.
-
Snijd de tofu in blokjes en bestrooi met wat peper.
-
Verwarm de helft van de olie in een wok en bak hierin de sjalotten en knoflook zacht.
-
Voeg de tofu toe en bak lichtbruin.
- Bak de gember mee.
- Voeg de honing, ketjap en wat water toe en laat nog enkele minuten bakken.
-
Roerbak de witte kool met de kerrie in de rest van de olie.
- Bak de laatste minuut de taugé mee en meng de noedels er door. Schep de tofu erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.
De overige gember en taugé kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden in deze Indonesische soep.