Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal.
-
Pel de ui en snijd heel fijn.
-
Verwarm de helft van de olie en fruit hierin de ui glazig.
-
Pers het teentje knoflook er boven uit.
-
Fruit de sambal en de laos kort mee.
-
Voeg de sperziebonen toe met weinig water en stoof de sperziebonen in 10 minuten gaar.
-
Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Snijd de kippenlever in stukjes.
-
Bak de kippenlever in de rest van de olie in 5 minuten lichtbruin en gaar.
-
Schep de kippenlevertjes door de sperziebonen en maak het geheel op smaak met een beetje ketjap. Serveer de noedels erbij.
Variaties
De sambal kun je makkelijk zelf maken. Bekijk het recept
voor Sambal.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.