Bereiding
- Kook de noedels in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
-
Maak de paprika’s schoon en snijd ze in smalle repen.
-
Maak de kool schoon en schaaf de kool fijn.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Snijd de Spaanse peper in smalle reepjes.
-
Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi ze met peper.
-
Verwarm de olie en bak hierin de kip bruin.
-
Fruit de ui met het gemberpoeder en de komijn mee.
-
Voeg de paprika’s, de witte kool en de peper toe en smoor het geheel in 8-10 minuten gaar.
-
Laat de noedels uitlekken en schep dit door het kip-groentemengsel.
-
Maak op smaak met nog wat gemberpoeder en komijn.
Ingrediënten over?
Stuk witte kool:
Verpak een stuk kool in plastic folie en bewaar nog 3-5 dagen in de koelkast.
Verwerk de rest in bruine bonen met witte kool.