Bereiding
- Kook de noedels in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
-
Maak de paprika’s schoon en snijd ze in smalle repen.
-
Maak de kool schoon en schaaf de kool fijn.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Snijd de Spaanse peper in smalle reepjes.
-
Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi ze met peper.
-
Verwarm de olie en bak hierin de kip bruin.
-
Fruit de ui met het gemberpoeder en de komijn mee.
-
Voeg de paprika’s, de witte kool en de peper toe en smoor het geheel in 8-10 minuten gaar.
-
Laat de noedels uitlekken en schep dit door het kip-groentemengsel.
-
Maak op smaak met nog wat gemberpoeder en komijn.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.