Bereiding
- Maak de peper schoon en snijd fijn.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
-
Maak een marinade van de rode peper, knoflook, komijn, citroensap, het citroengras en korianderzaad.
-
Snijd de kipfilets in repen, meng met de marinade en was je handen. Laat de kip 1 uur in de koelkast marineren.
-
Maak de spitskool schoon en snijd in repen.
-
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verwarm de helft van de olie en bak hierin de kip aan alle kanten gaar en lichtbruin.
-
Verwarm de rest van de olie en roerbak hierin de spitskool in een paar minuten gaar. Breng op smaak met koriander en komijn.
- Serveer de spitskool en noedels bij de kip.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.