Bereiding
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken.
-
Maak de peper schoon en snijd of maal fijn.
- Meng de peper met de helft van de sojasaus.
-
Snijd de tempé in kleine blokjes en meng de peperpasta erdoor.
-
Rooster het sesamzaad in een droge pan goudgeel.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Maak de groente schoon en snijd klein.
-
Verwarm de olie in een pan en bak hierin de tempé lichtbruin.
-
Roerbak de groente enkele minuten mee.
-
Schep de groente en tempé uit de pan en meng door de noedels.
-
Roer het aanbaksel uit de pan los met een scheutje water. Meng dit met de gember, de rest van de sojasaus en het citroensap tot een dressing.
-
Meng de dressing door de salade en strooi het sesamzaad erover.
-
Eet de salade lauwwarm of op kamertemperatuur.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.