Bereiding
- Schil het stukje gemberwortel en snijd fijn.
-
Verwijder van de rode peper eventueel de pitjes. Snijd de peper klein.
-
Snijd de kipfilet in blokjes en was je handen.
-
Bak de kip met de gember en de peper in de hete olie gaar en bruin.
-
Bak de roerbakgroente kort mee.
-
Voeg het water en het stukje bouillontablet toe en kook de soep een paar minuten.
- Voeg de noedels toe en laat de noedels gaar worden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Was de taugé. Warm de laatste minuut de taugé mee.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Maak de soep op smaak met wat citroensap. Strooi de cashewnoten erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.