Materialen
Vershoudbakjes of afsluitbare glazen
Bereiding
- Verdeel de noedels over afsluitbare glazen of vershoudbakjes.
-
Laat de tofu uitlekken, snijd in blokjes en verdeel over de glazen.
-
Was de bosui, snijd klein en verdeel over de glazen.
-
Schil de gember en rasp of snijd klein en verdeel over de glazen.
-
Verkruimel het bouillonpoeder en verdeel over de glazen.
-
Verdeel de zoete chilisaus, sojasaus, pindakaas en olie over de glazen.
-
Verdeel de groente over de glazen.
-
Vul op het moment van serveren de glazen met kokend water. Roer goed door met een lepel of stokjes en laat kort trekken voor het eten.
Extra informatie
In deze receptvideo laten we zien hoe je stap voor stap deze noedelsoep maakt.
Variaties
Ook lekker met andere groente of voorgebakken vleesreepjes.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar tofu afgesloten in de koelkast. Of snijd klein en vries in.