Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de aubergines schoon en snijd ze in blokjes. Bestrooi ze royaal met Italiaanse kruiden.
-
Pel de uien en de knoflook en snijd klein.
-
Snijd de tofu in kleine blokjes en bestrooi met peper.
-
Fruit de ui en de knoflook in de margarine zacht. Schep de helft eruit en houd dit apart.
-
Roerbak de tofu en de blokjes aubergine enkele minuten mee met de rest van het uienmengsel.
-
Verwarm de tomatenblokjes mee. Breng het mengsel op smaak met peper.
-
Hak de walnoten grof.
-
Meng de walnoten en de achtergehouden ui door de rijst.
- Serveer het auberginemengsel op de rijst.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.