Bereiding
            
                - Maak de groente schoon.
- 
Schaaf de courgette in de lengte in dunne plakken en snijd de linten in stukken. 
- 
Snijd de ui in snippers en de paprika en de tomaten in blokjes.
- 
Verwarm de helft van de olie en bak hierin de helft van de courgette een paar minuten. Schep de courgette in een kom en zet apart.
- 
Doe de rest van de olie in de pan en roerbak de rest van de courgette, de paprika en de ui in de olie in een paar minuten bijna gaar.
- 
Voeg ¼ van de tomaten en wat peper toe.
- 
Was de selderij en knip het klein.
- 
Klop de eieren los met de helft van de selderij, peper en de melk.
- 
Schenk de eieren over de groente en laat het gaar worden.
- 
Meng de rest van de blokjes tomaat en de rest van de selderij door de achtergehouden courgette.
- 
Serveer de salade en het brood bij de omelet.
 
        
        
        
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.