Bereiding
- Verwarm de olie in een koekenpan en roerbak hierin de groentemix in een paar minuten gaar. Laat afkoelen.
-
Maak de radijs schoon en snijd ze in plakjes.
-
Meng de radijs, wat azijn en peper door de groentemix en zet dit even weg.
-
Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in repen.
-
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in smalle ringen.
-
Was de selderij en knip de blaadjes klein.
-
Klop de eieren met 3 eetlepels water los.
-
Verwarm de margarine in een koekenpan met een antiaanbaklaag en bak hierin de bosuitjes zacht.
-
Voeg de oesterzwammen toe en bak ze kort mee.
-
Maak dit op smaak met peper en de selderij.
-
Schenk het eiermengsel erop en bak de omelet net gaar en aan de onderkant goudgeel.
-
Snijd de omelet in punten. Geef er het brood en de salade bij.
Extra informatie
Allergie info:
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Selderij:
Wikkel de rest van de kruiden in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de selderij onderin de koelkast. Ze zijn nog ongeveer 4 dagen houdbaar of vries de kruiden in. Gebruik selderij in deze lekkere kapucijnersoep.