Bereiding
            
                - Pel de ui en de knoflook en snijd ze klein.
 - Snijd de kipfilet in blokjes. Bestrooi de kip met
paprikapoeder.
 - Fruit de ui en de knoflook zacht in de hete olie.
 - Bak de blokjes kip mee.
 - Voeg de rijst toe en meng er de kurkuma door.
 - Voeg het water en het stukje bouillontablet toe en breng dit
aan de kook. Kook het geheel 10 minuten.
 - Maak de paprika en de courgette schoon. Snijd de groente in
blokjes.
 - Meng de paprika en de courgette door de rijst en kook het
geheel nog 5 minuten.
 - Was de kerstomaten en halveer ze.
 - Schep de halve tomaten en de garnalen door de rijst en warm
het geheel goed door.
 - Breng de paella op smaak met peper en citroensap.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.