Bereiding
            
                - Meng het boekweitmeel en het rijstmeel in een kom.
 - 
Maak een kuiltje in het midden en breek daarin de eieren.
 - 
Voeg de helft van de melk toe en klop dit tot een glad beslag.
 - 
Verdun dit met de rest van de melk.
 - 
Laat het beslag een half uur staan en roer het nog een keer goed door.
 - 
Verhit een koekenpan goed en laat er een beetje margarine in bruin worden. 
 - 
Schep een soeplepel beslag in de koekenpan en laat dit uitlopen tot de bodem is bedekt.
 - 
Keer de pannenkoek als de bovenkant droog is en bak de andere kant lichtbruin. 
 - 
Bak pannenkoeken tot het beslag op is.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                Lekker met vers fruit en wat kaneel of koek- en speculaaskruiden.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.