Bereiding
- Maak de paprika's schoon en snijd in helften.
-
Grill de paprika's onder de grill van de oven donker. Laat de paprika’s afgedekt in een grote kom afkoelen.
-
Trek het vel van de paprika’s en snijd in stukken.
-
Was de tomaten en snijd klein.
-
Pel de ui en knoflook. Snijd de ui en de helft van de knoflook klein.
-
Bak de ui met het paprikapoeder en wat chilipoeder in de hete olie glazig.
-
Maak de aardappel schoon en snijd in blokjes.
-
Doe de aardappelen, paprika, tomaat, het water en het stukje bouillontablet bij de ui.
-
Breng dit aan de kook en kook de soep 10 minuten.
-
Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
-
Gebruik de rest van de knoflook en bestrijk hiermee het brood.
-
Rooster het brood licht en snijd het in repen.
-
Pureer de soep met een staafmixer of in een keukenmachine glad. Warm de soep goed op.
-
Pel de eieren en hak ze klein.
-
Schep wat gehakt ei op de soep en serveer het brood erbij.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.