Materialen
Staafmixer of keukenmachine
Bereiding
- Pel de ui en snijd klein.
-
Maak de paprika´s schoon en snijd in blokjes.
-
Fruit de ui in de margarine glazig.
-
Bak de tomatenpuree kort mee. Voeg het paprikapoeder toe.
-
Doe de paprika´s, de tomatenblokjes met het water en het stukje bouillontablet bij de ui en laat dit 10 minuten koken.
-
Pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine.
-
Spoel de linzen af. Roer de linzen door de soep en kook de soep nog een paar minuten.
-
Was de selderij en knip klein.
-
Roer de selderij door de soep en maak op smaak met wat peper. Serveer het brood erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.