Materialen
Grillpan
Staafmixer of keukenmachine
Bereiding
- Maak de ui en de paprika’s schoon. Snijd de ui in snippers en de paprika’s in blokjes.
-
Verhit de helft van de olie in een pan en bak hierin de ui en paprika 3-4 minuten.
-
Voeg het paprikapoeder, de Italiaanse kruiden en tomatenblokjes toe en laat het geheel nog 15 minuten zachtjes sudderen.
-
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op het pak.
-
Was de courgette en schaaf met een (kaas)schaaf schuin in plakken. Bestrijk de plakken courgette dun met olie en bak ze in een hete grillpan 4-6 minuten tot ze mooie lichtbruine strepen hebben. Keer ze halverwege.
-
Snijd de vis in blokjes en bestrooi met peper. Bak de vis in de rest van de olie in 5 minuten gaar en lichtbruin.
-
Pureer het paprikamengsel met een staafmixer of in een keukenmachine tot een saus.
-
Giet de spaghetti af en roer de pasta door de saus. Leg de plakjes courgette en blokjes vis erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn
van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik
Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Tomatenblokjes in blik:
Doe een rest tomaten over in een schaal of koelkastdoosje. Bewaar de tomaten afgedekt in de koelkast maximaal 2 dagen. Verwerk de rest in deze heerlijke Spaanse uiensoep.
Vries de tomaten eventueel in een diepvriesdoosje in en bewaar het maximaal 12 maanden.