Bereiding
            
                - Pureer de helft van de paprika's met een staafmixer of in een keukenmachine glad. 
- 
Pel de knoflook en ui. Pers de helft van de knoflook boven de paprikapuree uit.
- Breng de puree op smaak met tijm en peper.
- 
Snijd de rest van de paprika's in reepjes. 
- 
Breng het water met de rest van de knoflook, de ui en wat tijm aan de kook. Leg de kipfilet erin houd de bouillon 10 minuten tegen de kook aan.
- 
Kook de doperwten 2-3 minuten mee.
- 
Neem de kipfilet en doperwten uit de bouillon.
- 
Meng de doperwten met de reepjes paprika. Breng op smaak met azijn en de olie.
- 
Was de rucola en laat het goed uitlekken.
- 
Snijd de kipfilet in repen.
- 
Besmeer de helft de boterhammen met de paprikapuree en verdeel de rucola erover. 
- 
Leg de reepjes kip erop.
- Besmeer de rest van de boterhammen met halvarine. Dek de andere boterhammen hiermee af.
- 
Snijd de sandwiches schuin door en serveer de salade erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.