Bereiding
- Pureer de helft van de paprika's met een staafmixer of in een keukenmachine glad.
-
Pel de knoflook en ui. Pers de helft van de knoflook boven de paprikapuree uit.
- Breng de puree op smaak met tijm en peper.
-
Snijd de rest van de paprika's in reepjes.
-
Breng het water met de rest van de knoflook, de ui en wat tijm aan de kook. Leg de kipfilet erin houd de bouillon 10 minuten tegen de kook aan.
-
Kook de doperwten 2-3 minuten mee.
-
Neem de kipfilet en doperwten uit de bouillon.
-
Meng de doperwten met de reepjes paprika. Breng op smaak met azijn en de olie.
-
Was de rucola en laat het goed uitlekken.
-
Snijd de kipfilet in repen.
-
Besmeer de helft de boterhammen met de paprikapuree en verdeel de rucola erover.
-
Leg de reepjes kip erop.
- Besmeer de rest van de boterhammen met halvarine. Dek de andere boterhammen hiermee af.
-
Snijd de sandwiches schuin door en serveer de salade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.