Bereiding
- Maak de broccoli schoon en snijd in stukjes.
-
Pel de uien en de knoflook en snijd klein.
-
Was de basilicum en hak grof.
- Bak de ui en de knoflook in de olie zacht. Voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus 15 minuten zacht koken.
-
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 3 minuten de broccoli mee.
-
Verdeel de makreel in stukjes. Meng de makreel door de saus.
-
Giet de pasta met broccoli af en meng de saus en de basilicum erdoor.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Broccoli:
Bewaar broccoli in een open plastic zak in de koelkast. Het blijft 3-5 dagen goed. Gebruik de rest van de broccoli in dit lekkere eiergerecht.