Bereiding
- Was de tomaten, verwijder het vocht met de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
-
Pel de knoflook en snijd het klein.
-
Maak de bosui schoon en snijd hem in ringen.
-
Fruit de ui en de knoflook zacht in de olie en voeg de stukjes tomaat met wat peper toe.
-
Laat de tonijn uitlekken en schep de stukjes tonijn door het ui-tomaatmengsel.
-
Kook intussen de pasta in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Was de basilicum en knip het klein.
-
Laat de pasta uitlekken. Schep de pasta met de garnalen bij het mengsel en warm het geheel goed door.
-
Maak op smaak met de basilicum.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.