Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Was de komkommer en snijd in blokjes.
-
Spoel de kikkererwten af en laat goed uitlekken.
-
Bestrooi de kipfilet met peper en bak in de hete margarine gaar en lichtbruin.
-
Laat de kip afkoelen en snijd in reepjes.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
-
Pel de sinaasappel, snijd het vruchtvlees in
stukjes en vang het sap op.
-
Meng de yoghurt met de stukjes sinaasappel en het -sap, de knoflook, wat kerrie, tijm en peper tot een dressing.
-
Meng de groente, kikkererwten, kip en dressing door de pasta.
Variaties
Vervang de kip door vegetarische kipstukjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.