Bereiding
- Week het sojagranulaat volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Maak de groente schoon en snijd in blokjes.
- Pel de ui en snijd klein.
-
Bak het uitgelekte sojagranulaat en de ui in de olie goudgeel.
-
Voeg de groente toe met en bren het water en stuk bouillontablet en breng dit aan de kook. Kook de groente met de sojabrokjes in 15 minuten gaar.
-
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Roer de geraspte mierikswortel door de yoghurt.
-
Hak de walnoten grof en strooi ze over de groente.
- Serveer de mieriksaus en de gekookte aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Pompoen:
Dek het snijvlak af met plastic folie. Bewaar het stuk pompoen maximaal 4 dagen in de koelkast. Gebruik de rest van de pompoen voor een pompoencurry of een heerlijke soep.