Materialen
Staafmixer of keukenmachine
Bereiding
- Schil de gember en snijd in reepjes.
-
Breng het water met de gember aan de kook.
-
Laat het water iets afkoelen en voeg de thee toe. Laat de thee 5 minuten trekken.
- Laat de thee afkoelen in de koelkast.
- Maak de perzik schoon. Snijd er 4 smalle reepjes uit en houd apart.
-
Snijd de rest van het vruchtvlees in blokjes en pureer het fijn met een staafmixer of in een keukenmachine.
-
Roer de perzikpuree door de thee.
-
Verdeel over 4 glazen, voeg ijsblokjes toe en garneer met de reepjes perzik.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Met gemberwortel kun je ook deze heerlijke thee maken.
Meer mocktail-inspiratie:
Citroensquash
Cassiscooler
Frambozenmocktail
Mint cooler
Meloen-gembermocktail