Bereiding
            
                - Snijd de kipfilet in dunne reepjes. 
 - 
Meng het citroensap met royaal paprikapoeder of chilipoeder en meng dit door de kip. Laat de kip 20 minuten afgedekt in de koelkast marineren.
 - 
Kook de penne in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
 - 
Verhit de olie een braadpan en bak hierin de reepjes kip snel bruin. 
 - 
Voeg de wokgroente toe en roerbak de groente enkele minuten mee. 
 - 
Roer er de tomatenblokjes door en warm het mengsel goed door.
 - 
Was de basilicum en knip het klein.
 - 
Maak het groentemengsel op smaak met de basilicum.
 - 
Giet de penne af en meng het kip-groentemengsel erdoor.
 - 
Strooi aan tafel de kaas erover.
 
            
        
	 
        
        
        
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.