Bereiding
            
                - Was de kerstomaatjes en halveer ze.
- 
Was de salie en snijd de blaadjes in reepjes.
- 
Pel de knoflook en de ui en snijd ze fijn.
- 
Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Bewaar wat kookvocht. 
- 
Verwarm de olie en bak hierin de ui, knoflook en salie zacht. Voeg wat peper en een snufje nootmuskaat toe. 
- 
Snijd de zalm in reepjes.
- 
Roer de zuivelspread glad met de melk.
- 
Doe de zalm en het roommengsel bij de gebakken ui en laat dit warm worden.
- 
Voeg de spinazie in delen toe. Laat het tussendoor steeds slinken.
- 
Voeg de tomaatjes toe en warm deze een minuut mee. 
- 
Meng de saus door de uitgelekte penne.
- 
Maak de saus eventueel wat dunner met een scheutje kookvocht.
 
        
        
        
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.