Bereiding
- Pel de ui en snijd in snippers.
-
Verwarm de helft van de olie en fruit de ui met de kerrie en het gemberpoeder glazig.
-
Voeg de rijst toe en bak de rijst mee tot alle korrels glanzen.
-
Voeg het water en de het stukje bouillontablet toe en breng dit aan de kook. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd de tofu in blokjes en bestrooi ze met peper.
-
Bak de tofu in de rest van de olie lichtbruin. Schep de roerbakmix erdoor en laat de groente in 5-10 minuten gaar worden.
- Snijd de abrikozen in stukjes.
-
Meng de tofu met groente en de abrikozen door de rijst. Warm dit goed door.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu in de originele verpakking 2 dagen in de koelkast. Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar. Maak van de overige tofu bijvoorbeeld je eigen tomatentofu voor op brood.