Bereiding
- Was de aubergine en snijd in de lengte in dunne plakken. Snijd de plakken in lange repen.
-
Verwarm de helft van de olie en bak hierin de aubergine in enkele minuten gaar. Laat dit afkoelen.
- Was de bosuien en snijd in ringen.
-
Maak de rode peper schoon en snijd fijn.
-
Was de tomaten en snijd in blokjes.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Pel de knoflook en rasp fijn.
-
Maak een dressing van de rest van de olie, het citroensap, de rode peper, peterselie en knoflook.
-
Meng de dressing door de aubergine, tomaat en bosui.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.