Bereiding
            
                - Pel de uien. Snijd de helft fijn en snijd de rest in halve ringen.
- 
Maak de peper schoon. Snijd de helft fijn en de rest in ringen.
- 
Was de koriander en snijd klein.
- 
Meng het gehakt met de fijngesneden ui, de koriander en fijngesneden peper. 
- 
Vorm er 1 burger per persoon van en laat afgedekt 20 minuten in de koelkast opstijven. Was je handen.
- 
Was de tomaten en snijd in blokjes.
- 
Verwarm de olie en bak hierin de rest van de ui zacht. 
- 
Bak de tomaat en de rest van de peper enkele minuten mee.
- Schep in een kom en voeg de azijn toe. Laat de relish afkoelen.
- 
Verwarm de grillpan en bak de burgers in 10 minuten aan beide kanten bruin en gaar.
- 
Snijd de broodjes open en rooster de snijkanten lichtbruin en krokant.
- 
Was de sla en dep droog. 
- 
Beleg de broodjes met sla, een burger en wat tomatenrelish. Serveer de rest van de relish erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.