Bereiding
- Warm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in ca. 20 minuten gaar.
-
Pel het sjalotje.
-
Was de tomaten en het stukje peper.
-
Hak het sjalotje, de tomaten en het stukje peper heel fijn.
-
Schenk de margarine in een ovenvaste schaal. Leg de vis erin en schep het tomatenmengsel op de vis.
-
Snijd een halve gewassen citroen in parten en schik ze om de vis.
-
Laat de vis in het midden van de oven in 15 minuten gaar worden.
-
Maak de wortels schoon en rasp ze grof.
-
Was de bieslook en knip het klein.
-
Maak van de geraspte wortel, bieslook, de olie en citroensap een salade.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree. Geef de vis en de wortelsalade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.