Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui in snippers, de wortelen in plakken en de bleekselderij in boogjes.
-
Maak de peper schoon, verwijder de pitjes en snijd in ringetjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de ui en bleekselderij zacht.
-
Voeg de wortelen, komijn en koriander toe en bak dit even mee.
-
Was de linzen in een zeef.
-
Voeg de linzen, het water, stukje bouillontablet en laurierblad toe aan de groente en breng dit aan de kook. Kook de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
-
Verwijder het laurierblad en houd een paar lepels van de soep achter.
-
Pureer de soep met een staafmixer of in een keukenmachine. Roer de achtergehouden lepels soep en de ringetjes peper erdoor en warm goed door. Verdun de soep eventueel met wat extra water.
- Was de koriander en snijd klein.
- Bereid de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Garneer de soep met de koriander en serveer de wraps erbij.
Variaties
Ook lekker met volkoren (stok)brood.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.