Bereiding
- Snijd het brood horizontaal door.
-
Maak de champignons schoon en snijd in plakken.
-
Bak de champignons in de margarine zacht.
-
Snijd de paprika in reepjes.
- Pel de ui en knoflook en snijd iets kleiner.
-
Pureer de tomatenblokjes met de ui en knoflook met een staafmixer of in een keukenmachine tot een saus. Breng op smaak met wat peper en de oregano.
-
Bestrijk de snijkanten van het brood met de saus en verdeel er de gebakken champignons, paprika en geraspte kaas over.
-
Laat de helften brood onder de hete grill in 5 minuten heet worden.
-
Snijd iedere helft in 10 punten. Serveer warm of koud.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.