Bereiding
- Maak de paprika's schoon en snijd in reepjes. Maak er een salade van met de helft van de olie en wat azijn.
-
Snijd de bollen open en rooster het snijvlak lichtbruin.
- Vorm burgers van het tartaar, bestrooi met peper en was je handen. Bak de burgers in de rest van de olie gaar en lichtbruin.
-
Was de tomaat en snijd in plakken.
-
Was de bosui en snijd in ringetjes.
-
Snijd de mozzarella in reepjes.
- Verwarm de grill van de oven voor.
-
Beleg de bollen met de tomaat en leg de burgers erop. Strooi de bosui en de mozzarella erover met wat oregano.
-
Laat de kaas onder de hete grill van de oven smelten en leg de bovenste helft van het broodje erop.
- Serveer de paprikasalade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.