Bereiding
- Meng het volkorenmeel met de yoghurt en kneed tot een soepel deeg. Laat het deeg afgedekt 15 minuten op een koele plaats rusten.
-
Snijd de kipfilet in repen, meng de harissa erdoor en was je handen. Laat de kip 15 minuten in de koelkast marineren.
- Verdeel het brooddeeg in 2 porties per persoon en druk ze plat.
-
Bak de stukken deeg één voor één in de droge pan in enkele minuten aan beide zijden gaar en lichtbruin.
-
Maak de groente schoon en snijd klein.
-
Was de kruiden en hak fijn.
-
Bak de kip in de hete olie gaar en lichtbruin.
-
Bak de groente kort mee. Breng het geheel op smaak met de kruiden en wat sumak.
-
Verkruimel de kaas erover en serveer het met het platbrood.
Variaties
Liever vegetarisch? Vervang de kip door vegetarische kipstukjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.