Materialen
Oven/airfryer, bakpapier, grillpan/broodrooster
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Maak de pompoen
schoon en snijd in blokjes.
- Meng de pompoenblokjes met de olie en kruiden.
- Rooster de blokjes op een met bakpapier beklede bakplaat
in een voorverwarmde
oven of airfryer op 200°C voor 15 minuten.
- Rooster ondertussen het stokbrood in een grillpan
of broodrooster lichtbruin.
- Hak de walnoten grof.
- Besmeer het brood met geitenkaas en verdeel er
de geroosterde pompoenblokjes over.
- Garneer met de walnoten en veldsla. Besprenkel
met (balsamico)azijn.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten
die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.