Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Was de pompoen en schil eventueel. Verwijder draden en pitten en snijd de pompoen in blokjes.
-
Maak de ui, knoflook en paprika schoon. Snijd de ui en knoflook in stukjes en de paprika in repen.
-
Verwarm de olie en fruit hierin de ui, knoflook en specerijen zacht.
-
Voeg de pompoen toe met wat water en stoof de pompoen 10 minuten.
-
Spoel de kikkererwten af en laat uitlekken.
-
Voeg de paprika, kikkererwten en kokosmelk toe aan de pompoen en kook dit een paar minuten mee.
-
Was de koriander en snijd klein.
- Breng het gerecht op smaak met de koriander en serveer de rijst erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Pompoen:
Dek het snijvlak af. Bewaar het stuk pompoen maximaal 2 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries. Gebruik de rest van de pompoen in een naan taart.