Materialen
Grill(pan), staafmixer/keukenmachine
Bereiding
- Maak de pompoen schoon en snijd in blokjes.
-
Was de bleekselderij en snijd in stukken.
-
Doe de pompoen, bleekselderij, het water en stukje bouillontablet in een pan en kook in 15 minuten gaar.
-
Snijd het brood in repen, druppel er olie over en bestrooi met oregano.
-
Rooster het brood in een hete grillpan of in de oven lichtbruin.
-
Snijd de tofu in blokjes.
-
Verhit de rest van de olie en bak de tofublokjes goudgeel. Breng op smaak met de goulashkruiden.
-
Pureer de soep met een staafmixer of in een keukenmachine glad.
-
Roer de tofu door de soep en breng op smaak met peper en citroensap.
-
Verwarm de soep goed door en serveer het gegrilde kruidenbrood erbij.
Variaties
De goulash kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.