Materialen
Grillpan, staafmixer/keukenmachine
Bereiding
- Maak de pompoen schoon en snijd in blokjes.
- Was de bleekselderij en snijd in stukken.
- Doe de pompoen, bleekselderij, het water en bouillontablet in een pan en kook de groenten in 15 minuten gaar.
- Snijd het brood in repen, druppel er olie over en bestrooi met oregano.
- Rooster het brood in een hete grillpan lichtbruin.
- Snijd de tofu in blokjes.
- Verhit de resterende olie en bak de tofublokjes goudgeel en breng op smaak met de goulashkruiden.
- Pureer de soep met een staafmixer of in een keukenmachine glad.
- Roer de tofu door de soep en breng op smaak met peper en citroensap.
- Verwarm de soep goed door.
- Hak de walnoten grof.
- Garneer de soep met de noten en serveer het gegrilde kruidenbrood erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.