Bereiding
            
                - Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.
- 
Bak de paprika enkele minuten in de olie en laat dit afkoelen.
- 
Snijd de worteltjes van de postelein. Was de postelein voorzichtig in ruim koud water. Laat de groente goed uitlekken. 
- 
Was de tomaatjes en halveer ze.
- 
Pel het sjalotje en de knoflook.
- 
Was de basilicum.
- 
Pureer het sjalotje met de knoflook, 5 kerstomaatjes, de azijn, de paprikaolie en de basilicum tot een dressing. Maak op smaak met peper.
- 
Spoel de linzen af en laat ze uitlekken. Meng de dressing en de groente erdoor.
- 
Geef er brood bij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.