Bereiding
- Maak de prei schoon.
-
Bestrijk de prei met de helft van de olie en laat in de grillpan licht kleuren en gaar worden. Keer regelmatig.
-
Maak de kruiden schoon en snijd klein.
- Maak een vinaigrette van de rest van de olie, de azijn, mosterd, kruiden en wat peper.
- Leg de prei op een bord. Schenk de marinade over de hete prei en laat dit 20 minuten intrekken.
-
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bak de burgers in de hete margarine volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Serveer de prei op kamertemperatuur met de aardappelen en de burger.
Extra informatie
Wil je zeker weten dat je vleesvervanger in de Schijf van
Vijf staat? Gebruik onze gratis Kies
Ik Gezond?-app. Of lees het etiket. Bekijk de criteria voor een goede vleesvervanger.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Verse kruiden:
Bewaar verse kruiden onderin de koelkast. Ze zijn nog ongeveer 5 dagen houdbaar of vries de kruiden in.